De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

 

Reserveren

Online reserveren

Ons restaurant

Authentiek met Charme

Ons restaurant bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je op de begane grond plaats nemen aan een hoge 4-persoonstafel of knus naast elkaar zitten aan een van de bartafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met Pinchos! De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder, waar je kunt relaxen op een van onze loungebanken of de avond kunt doorbrengen aan de diverse 2- en 4-persoonstafels. Deze kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen. Kijk hiervoor bij de mogelijkheden voor groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen aan ons gezellige terras aan de Oude Gracht.Β 

Mogelijkheden

Dagelijks staat onze deur vanaf 17:00 voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt.Β 

Reserveren is in het weekend aan te raden. Dit is al vanaf 2 personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Oudegracht.

Het is mogelijk om online een tafeltje op het terras te reserveren. Wij werken daarbij met 2 shifts. Wees er dus snel bij als de zon schijnt!

Hasta Luego!

Aangepaste openingstijden

FEESTDAGEN

Tijdens de feestdagen is De Zwarte Vosch gesloten op:

  • 24 december
  • 25 december
  • 26 december
  • 31 december
  • 1 januari
  • 27 april