De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

Pinchos Oude Gracht Utrecht

De Zwarte Vosch / Pinchos Oude Gracht Utrecht
Pinchos Oude Gracht Utrecht

Wil je verrassend pinchos eten aan de Oude Gracht in Utrecht? Dan is De Zwarte Vosch exact wat je zoekt. In onze charmante eetgelegenheid kun je op de begane grond en in de werfkelder heerlijk genieten van onze pinchos en tapas. Onze originele werfkelder staat garant voor een authentieke, culinaire beleving. Net terug uit het warme Spanje, waan je je zo weer in dit heerlijke vakantieland.

Wil je in de koudere periodes het gure Nederland ontvluchten? Dan hoef je niet eens het vliegtuig te pakken. Kom gewoon naar ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht. Ons restaurant bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je in De Zwarte Vosch op de begane grond plaats nemen aan de hoge tafels. Je kunt ook knus naast elkaar zitten op de bank aan één van de ronde tafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met pinchos. Bij De Zwarte Vosch waan je je onmiddellijk in het klimaat van het Iberische schiereiland.

AUTHENTIEKE WERFKELDER IN PINCHOS RESTAURANT IN UTRECHT

De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder. Daar kun je de avond doorbrengen aan de diverse twee- en vierpersoonstafels. Deze tafels kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen en pinchos eten op het gezellige terras van ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht.

UNIEKE ERVARING

De Oude Gracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. Deze doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. Het systeem van werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht is op deze schaal uniek in de wereld. Daarom is pinchos eten bij pinchos restaurant De Zwarte Vosch in Utrecht zo’n speciale, onvergelijkelijke en unieke ervaring.

TAPASMENU

Chef-kok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde de overheerlijke pinchos & tapas. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Bij ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht krijg je dus authentiek Spaanse en vers bereide gerechten. Naast het reguliere tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude pinchos uit onze vitrine. Gedurende de avond komen wij langs met heerlijke warme pinchos waarop je kunt besluiten om er één te nemen. Heb je een allergie of intolerantie, geef die dan aan ons door. Onze koks zullen daar – indien mogelijk – rekening mee houden. Wil je pinchos voor thuis of onderweg? Bel of loop even binnen. Heb je een grote bestelling? Laat het ons van te voren even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze klaarstaat.

RESERVEREN BIJ PINCHOS RESTAURANT IN UTRECHT

Dagelijks staat de deur van ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht vanaf 17.00 uur voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje in ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. Reserveren is in het weekend zeker aan te raden. Dit is al vanaf twee personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je vrijhouden aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Utrechtse Oude Gracht. Wij werken daarbij met twee shifts. Wees er dus snel bij in ons pinchos restaurant in Utrecht, De Zwarte Vosch. Tijdens het terrasseizoen is het mogelijk een tafeltje op ons terras te reserveren.

BEREIKBAARHEID

Uit eten in Utrecht is uniek door de combinatie van onze culinaire hoogstandjes en de historische binnenstad. Utrecht biedt je alle moderne voorzieningen die een stad je kan bieden. Door de centrale ligging is ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie. Of twee minuten – met de bus – naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren in twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pinchos restaurant aan de Oude Gracht.

DE VOORDELEN VAN PINCHOS RESTAURANT DE ZWARTE VOSCH

  • Unieke ligging aan de Oude Gracht in Utrecht
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur

CONTACT

Wil je eten in een uniek gelegen en sfeervol pinchos restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht? Kom gezellig langs, neem contact met ons op of stuur een e-mail. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?