De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

Pinchobar Utrecht

De Zwarte Vosch / Pinchobar Utrecht
Pinchobar Utrecht

Zoek je een verrassende pinchobar in Utrecht? Dan is De Zwarte Vosch exact wat je zoekt. In ons charmante restaurant kun je op de begane grond en in de werfkelder heerlijk genieten van onze pinchos en tapas. Onze originele werfkelder staat garant voor een authentieke, culinaire beleving. Net terug uit het warme Spanje, waan je je zo weer in dit heerlijke vakantieland. 

Wil je in de koudere periodes het gure Nederland ontvluchten? Dan hoef je niet eens het vliegtuig te pakken. Kom gewoon naar onze pinchobar in Utrecht aan de Oude Gracht. Ons restaurant in bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je in De Zwarte Vosch op de begane grond plaats nemen aan de hoge tafels. Je kunt ook knus naast elkaar zitten op de bank aan één van de ronde tafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met pinchos. Net terug uit Spanje, bij De Zwarte Vosch waan je je weer in het klimaat van het Iberische schiereiland.

Authentieke werfkelder in tapas restaurant in Utrecht

De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder. Daar kun je de avond doorbrengen aan de diverse twee- en vierpersoonstafels. Deze tafels kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen en pinchos eten op het gezellige terras van onze pinchobar aan de Oude Gracht in Utrecht.

Unieke ervaring

De Oude Gracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. Deze doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. Het systeem van werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht is op deze schaal uniek in de wereld. Daarom is pinchos eten bij pinchobar Zwarte Vosch in Utrecht zo’n speciale, onvergelijkelijke en unieke ervaring.

Tapasmenu

Chef-kok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde de overheerlijke pinchos & tapas. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Bij onze pinchobar in Utrecht krijg je dus authentiek Spaanse en vers bereide gerechten. Naast het reguliere tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude pinchos uit onze vitrine. Gedurende de avond komen wij langs met heerlijke warme pinchos waarop je kunt besluiten om er één te nemen. Heb je een allergie of intolerantie, geef dat dan aan ons door. Onze koks zullen daar – indien mogelijk – rekening mee houden. Wil je pinchos voor thuis of onderweg? Bel of loop binnen. Heb je een grote bestelling? Laat het ons dan van te voren even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze klaarstaat.

Reserveren bij pinchobar in Utrecht

Dagelijks staat de deur van onze pinchobar in Utrecht vanaf 17.00 uur voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje in onze pinchobar op de Oude Gracht in Utrecht. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. Reserveren is in het weekend zeker aan te raden. Dit is al vanaf twee personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Utrechtse Oude Gracht. Wij werken daarbij met twee shifts. Wees er dus snel bij in onze pinchobar in Utrecht, De Zwarte Vosch. Tijdens het terrasseizoen is het mogelijk een tafeltje op het terras te reserveren.

Bereikbaarheid

Uit eten in Utrecht is uniek door de combinatie van onze culinaire hoogstandjes en de historische binnenstad. Utrecht biedt alle moderne voorzieningen die een stad je kan bieden. Door de centrale ligging is onze pinchobar in Utrecht perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie. Of twee minuten – met de bus – naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren in twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pand aan de Oude Gracht.

De voordelen van Pinchobar Utrecht:

  • Unieke ligging aan de Oude Gracht in Utrecht
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur

Contact

Wil je eten in een unieke en sfeervolle pinchobar in Utrecht? Neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?