De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

 

Route

Tapas utrecht gracht

Hoe kom je bij ons restaurant?

Kom je met de auto? Dan adviseren wij om de parkeergarage ``Paardenveld`` als parkeerplaats te nemen. Vanaf de parkeerplaats ben je na 150m bij ons restaurant.

Met de auto

Als je met de auto gaat, adviseren wij om parkeergarage ‘Paardenveld’ als parkeerplaats te nemen. Vanaf de parkeerplaats loop je langs het politiebureau en de Kamer van Koophandel. Je steekt rechtdoor de weg over langs de kerk. Na 150 meter sta je aan de Oudegracht. Je steekt het bruggetje over en het derde pand aan je linkerhand is De Zwarte Vosch.

Openbaar vervoer

Met de trein

Als je met de trein gaat, kun je van het Centraal Station vrij eenvoudig naar de Oudegracht 48 lopen. Deze wandeling duurt maar circa 10 minuten.

Je loopt via Hoog Catharijne, waarbij je ook de Catharijnebaan oversteekt, naar de uitgang bij het Vredenburg. Daar houd je links aan en steekt het Marktplein over. Na 200 meter kom je op de Lange Viestraat,waar je rechtsaf inslaat. Je passeert daarbij aan je linkerhand de Bijenkorf. Steek over (langs de MacDonalds) en ga bij de eerste gracht direct naar links.

Je bent nu al op de Oudegracht en passeert het Rembrand Bioscooptheater. Steek de eerste brug aan je rechterhand over, de Jacobijnenbrug, en ga weer links. Het tweede pand is Oudegracht 48.

Met de bus

Van Utrecht Centraal kun je de volgende buslijnen nemen: 2, 3, 4, 8 en 11. (Let op! Enkele lijnen hebben twee bestemmingen.) Uitstappen bij halte ‘St. Jacobsstraat’. Dan loop je om de kerk heen en via het Jacobskerkhof naar de Oudegracht.