De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

Spaans restaurant Utrecht

De Zwarte Vosch / Spaans restaurant Utrecht
Spaans restaurant Utrecht

Zoek je een Spaans restaurant in Utrecht? Dan is De Zwarte Vosch exact wat je zoekt. In ons charmante tapasrestaurant kun je op de begane grond en in de werfkelder heerlijk genieten van onze pinchos en tapas. Onze originele werfkelder staat garant voor een authentieke, culinaire beleving. Net terug uit het warme Spanje, waan je je zo weer in dit heerlijke vakantieland. Dat is praktisch een verlenging van je vakantie.

Wil je in de koudere periodes het gure Nederland ontvluchten? Dan hoef je niet eens het vliegtuig te pakken. Kom gewoon naar ons Spaanse restaurant in Utrecht aan de Oudegracht. Ons Spaanse restaurant in Utrecht bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je in De Zwarte Vosch op de begane grond plaats nemen aan een hoge tafel. Je kunt ook knus naast elkaar zitten op de bank aan één van de ronde tafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met pinchos. Net terug uit Spanje, bij De Zwarte Vosch waan je je weer op vakantie in dit heerlijke land.

Authentieke werfkelder in Spaans restaurant Utrecht

De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder. Daar kun je de avond doorbrengen aan de diverse twee- en vierpersoonstafels. Deze tafels kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden voor groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen op ons gezellige terras aan de Oudegracht.

Tapasmenu

Chef-kok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde het overheerlijke pinchos & tapas menu. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Bij ons Spaanse restaurant in Utrecht krijg je dus authentiek Spaanse en vers bereide gerechten. Naast het reguliere tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude pinchos uit onze vitrine. Gedurende de avond komen wij langs met heerlijke, warme pinchos waarop je kunt besluiten om er één te nemen. Heb je een allergie of intolerantie, geef dat dan aan ons door. Onze koks zullen daar – indien mogelijk – rekening mee houden. Wil je pinchos voor thuis of onderweg? Bel of loop binnen. Heb je een grote bestelling? Laat het ons dan van te voren even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze klaarstaat.

Reserveren voor Spaans restaurant Utrecht

Dagelijks staat onze deur vanaf 17.00 uur voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje in ons Spaanse restaurant in Utrecht. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. Reserveren is in het weekend zeker aan te raden. Dit is al vanaf twee personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Oudegracht. Wij werken daarbij met twee diensten. Wees er dus snel bij in ons Spaanse restaurant Utrecht, De Zwarte Vosch. Tijdens het terrasseizoen is het geregeld mogelijk om een tafeltje op ons zonnige terras te reserveren.

Bereikbaarheid

Uit eten in Utrecht is uniek door de combinatie van onze culinaire hoogstandjes en de historische binnenstad. Utrecht biedt alle moderne voorzieningen die een stad je kan bieden. Door de centrale ligging is ons Spaanse restaurant in Utrecht perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie. Of twee minuten – met de bus – naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren in twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pand aan de Oudegracht.

Onze voordelen:

  • Unieke ligging in de nabijheid van Utrecht Centraal Station
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur

Contact

Wil je eten in een uniek en sfeervol Spaans restaurant in Utrecht? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 6700791 of stuur een e-mail naar: bar@dezwartevosch.nl. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?