De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

 

Over ons

tapas-oude-gracht-utrecht

Het Restaurant

Ons restaurant bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je op de begane grond plaats nemen aan een hoge 4-persoonstafel of knus naast elkaar zitten aan een van de bartafels.

Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met Pinchos! De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder, waar je kunt relaxen op een van onze loungebanken of de avond kunt doorbrengen aan de diverse 2- en 4-persoonstafels. Deze kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen.

Kijk hiervoor bij de mogelijkheden voor groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen aan ons gezellige terras aan de Oude Gracht.

Bij Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch kun je genieten van Tapas en Pinchos die door onze Spaanse koks op authentieke wijze voor je worden bereid.

High wine

Gezellig samen of met je vrienden genieten van een High Wine-arrangement in Utrecht? Met ons High Wine-arrangement maak je kennis met  de heerlijkste Spaanse wijnen en de lekkerste Pinchos & Tapas. Je kunt de High Wine zien als een uitgebreide borrel, waarbij de wijn centraal staat. We starten met een bruisend glaasje Cava. Daarna proef je nog 3 heerlijke Spaanse wijnen. Uiteraard geserveerd met bijpassende hapjes!

Prijs: € 42.50 p.p.

Reserveren kies voor de optie “High Wine” in het reserveringsmenu

Onze Spaanse keukenbrigade

Pinchos & Tapas

Chefkok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde de overheerlijke pinchos & tapas. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De meeste wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Bij ons krijg je authentiek Spaanse en vers bereide gerechten.

Naast onderstaand tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude en warme Pinchos.

Heb je een allergie of intolerantie, geef het ons dan door. Onze koks zullen daar, indien mogelijk, rekening mee houden.

Groepsarrangementen

Iets te vieren? Een verjaardagsborrel, afstudeerborrel of bedrijfsborrel? Ook daarvoor ben je bij De Zwarte Vosch aan het juiste adres! Bel of mail ons voor de opties, wij denken graag met je mee!

Mogelijkheden voor groepen

  • Groepen borrelen en dineren bij ons beneden aan de gracht.
  • Vrijdag en zaterdag geen mogelijkheden voor groepen
  • Borrels gehele week m.u.v. vrijdag en zaterdag
  • Lunches worden aangeboden voor groepen vanaf 25 personen:
    4 koude & 1 warme pincho, melk, karnemelk, sap en water. prijs op aanvraag
  • Afhuur gehele restaurant mogelijk voor partijen en/of evenementen (50 personen of meer).

Uiteraard zijn andere opties in overleg ook mogelijk.

Neem hiervoor contact met ons op.

Dagelijks staat onze deur vanaf 17:00 voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt.