De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

Lekkerste tapas restaurant

De Zwarte Vosch / Lekkerste tapas restaurant
Lekkerste tapas restaurant

Gefeliciteerd. Je hebt het gevonden. Het lekkerste tapas restaurant van Nederland. In ons charmante restaurant kun je op de begane grond en in de werfkelder heerlijk genieten van onze pinchos en tapas. Onze originele werfkelder staat garant voor een authentieke, culinaire beleving.

Ons tapas restaurant in Utrecht bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je in De Zwarte Vosch op de begane grond plaats nemen aan de hoge tafels. Je kunt ook knus naast elkaar zitten op de bank aan één van de ronde tafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met pinchos.

AUTHENTIEKE WERFKELDER IN TAPAS RESTAURANT IN UTRECHT

De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder. Eén van de redenen dat wij het Lekkerste tapas restaurant van Utrecht en verre omstreken hebben. Bij ons kun je de avond doorbrengen aan de diverse twee- en vierpersoonstafels. Deze tafels kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden van groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen op ons gezellige terras aan de Oude Gracht.

TAPASMENU

Chef-kok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde de overheerlijke pinchos & tapas. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Bij het Lekkerste tapas restaurant in Utrecht krijg je dus authentiek Spaanse en vers bereide gerechten. Naast het reguliere tapasmenu heb je de keuze uit een wisselend aanbod aan koude pinchos uit onze vitrine. Gedurende de avond komen wij langs met heerlijke warme pinchos waarop je kunt besluiten om er één te nemen.

Heb je een allergie of intolerantie, geef dat dan aan ons door. Onze koks zullen daar – indien mogelijk – rekening mee houden. Wil je pinchos voor thuis of onderweg? Bel of loop binnen. Heb je een grote bestelling? Laat het ons dan van te voren even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze klaarstaat.

UNIEKE ERVARING

De Oude Gracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. Deze doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. Het systeem van werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht is op deze schaal uniek in de wereld. Daarom is pinchos eten bij het lekkerste tapas restaurant De Zwarte Vosch in Utrecht zo’n speciale, onvergelijkelijke en unieke ervaring.

RESERVEREN VOOR HET LEKKERSTE TAPAS RESTAURANT IN UTRECHT

Dagelijks staat onze deur vanaf 17.00 uur voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje in De Zwarte Vosch. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. Reserveren is in het weekend zeker aan te raden. Dit is al vanaf twee personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Oudegracht. Wij werken daarbij met twee shifts. Wees er dus snel bij in het Lekkerste tapas restaurant in Utrecht, De Zwarte Vosch. Tijdens het terrasseizoen is het mogelijk een tafeltje op het terras te reserveren.

BEREIKBAARHEID

Uit eten in Utrecht is uniek door de combinatie van onze culinaire hoogstandjes en de historische binnenstad. Utrecht biedt alle moderne voorzieningen die een stad je kan bieden. Door de centrale ligging is ons Lekkerste tapas restaurant in Utrecht perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie. Of twee minuten – met de bus – naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren in twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pand aan de Oudegracht.

DE VOORDELEN VAN HET LEKKERSTE TAPAS RESTAURANT VAN UTRECHT            

  • Unieke ligging in de nabijheid van Utrecht Centraal Station
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur

CONTACT

Wil je eten in een uniek, sfeervol en bovendien ‘t Lekkerste tapas restaurant van Utrecht? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 6700791 of stuur een e-mail naar: bar@dezwartevosch.nl. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?