De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

 

Contact

WIJ VERWELKOMEN JE GRAAG

Kom gezellig Pinchos en Tapas eten bij De Zwarte Vosch. Heeft u vragen of opmerkingen omtrent ons restaurant in Utrecht? Stuur ons dan een berichtje.

Bij Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch kun je genieten van Tapas en Pinchos die door onze Spaanse koks op authentieke wijze voor je worden bereid. We werken voornamelijk met seizoensgebonden en eerlijke producten. De meeste wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. En net zoals in Spanje serveren wij de gerechten in kleine porties die ideaal zijn om te delen. Samen proef je dus meer van wat de Spaanse keuken te bieden heeft. Wel zo bijzonder!

RESERVEREN

Dagelijks staat onze deur vanaf 17:00 voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. 

Reserveren is in het weekend aan te raden. Dit is al vanaf 2 personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Oudegracht.

VERSTUUR EEN BERICHT
    Restaurant-oudegracht-utrecht