De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

Pinxtos restaurant Utrecht

De Zwarte Vosch / Pinxtos restaurant Utrecht
Pinxtos restaurant Utrecht

Stop! Je bent er. Je hebt het al gevonden. Jouw pinxtos restaurant Utrecht. In ons charmante restaurant kun je op de begane grond en in de werfkelder heerlijk genieten van onze pinxtos en tapas. Onze originele werfkelder staat garant voor een authentieke, culinaire beleving.

Ons pinxtos restaurant in Utrecht bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen charme. Zo kun je in De Zwarte Vosch op de begane grond plaats nemen aan de hoge tafels. Je kunt ook knus naast elkaar zitten op de bank aan één van de ronde tafels. Er zijn zelfs een paar barplekken vlakbij de vitrine met pinxtos. Pinxtos eten in Utrecht bij De Zwarte Vosch is zo een ervaring die naar meer smaakt.

Klik hier om direct te reserveren >

AUTHENTIEKE WERFKELDER VOOR UNIEK PINXTOS ETEN IN UTRECHT

De trap naar beneden brengt je naar onze authentieke werfkelder aan de Oude Gracht in Utrecht. Daar kun je de avond doorbrengen aan de diverse twee- en vierpersoonstafels. Deze tafels kunnen we eventueel ook herschikken voor groepen om pinxtos eten in Utrecht nog gerieflijker te maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van groepen. En bij lekker weer kun je uiteraard ook plaatsnemen en pinxtos eten op ons gezellige terras aan de Oude Gracht in Utrecht.

UNIEKE ERVARING

De Oude Gracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. Deze doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. Het systeem van werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht is op deze schaal uniek in de wereld. Daarom is pinxtos eten in Utrecht bij de Zwarte Vosch zo’n speciale, onvergelijkelijke en unieke ervaring. In 2008 was er sprake van een voordracht van het grachten-, bruggen- en wervenstelsel voor de werelderfgoedlijst van UNESCO, maar zo’n nominatie heeft nog niet plaatsgevonden.

TAPASMENU

Chef-kok Manuel en zijn Spaanse keukenbrigade bereiden dagelijks met veel zorg, liefde en kunde de overheerlijke pinxtos & tapas. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. De wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor ons uit Spanje geïmporteerd. Pinxtos eten in Utrecht bij De Zwarte Vosch betekent dus genieten van authentiek Spaanse en vers bereide gerechten. Naast het reguliere tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude pinxtos uit onze vitrine. Gedurende de avond komen wij langs met heerlijke warme pinxtos waarop je kunt besluiten om er één te nemen. Bekijk hier ons menu. Heb je een allergie of intolerantie, geef dat dan aan ons door. Onze koks zullen daar – indien mogelijk – rekening mee houden. Wil je pinxtos voor thuis of onderweg? Bel ons of loop gewoon binnen. Heb je een grote bestelling? Laat het ons dan van te voren even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze klaarstaat.

RESERVEREN VOOR TAPAS ETEN IN UTRECHT

Dagelijks staat onze deur vanaf 17.00 uur voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje in ons pinxtos restaurant op de Oude Gracht in Utrecht. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. Reserveren is in het weekend zeker aan te raden. Reserveren voor pinxtos eten in Utrecht is bij ons al vanaf twee personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je vrijhouden aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Utrechtse Oude Gracht. Wij werken daarbij met twee shifts. Wees er dus snel bij in ons pinxtos restaurant in Utrecht, De Zwarte Vosch. Tijdens het terrasseizoen is het mogelijk een tafeltje op het terras te reserveren.

Klik hier om te reserveren >

BEREIKBAARHEID

Pinxtos eten in Utrecht is uniek door de combinatie van onze culinaire hoogstandjes en de historische binnenstad. Utrecht biedt alle moderne voorzieningen die een stad je kan bieden. Door de centrale ligging is ons pinxtos restaurant op de Oude Gracht in Utrecht perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie. Of twee minuten – met de bus – naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren in twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pand aan de Oude Gracht. De snelste route naar De Zwarte Vosch.

VOORDELEN PINXTOS ETEN IN UTRECHT:

• Unieke ligging op de Oude Gracht in Utrecht
• Kleinschalig
• Persoonlijke aandacht
• Bijzondere cateringmogelijkheden
• Zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur

CONTACT

Wil je PINXTOS eten in Utrecht in het lekkerste tapas restaurant? Reserveer dan direct. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?