De Pinchobar in Utrecht

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste Pinchos, Tapas en Spaanse drankjes !

High wine Utrecht

De Zwarte Vosch / High wine Utrecht

Geniet van een Unieke High Wine in Utrecht bij De Zwarte Vosch

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om gezellig samen te zijn met vrienden of familie in Utrecht? Bij Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch bieden we een uniek High Wine-arrangement aan. Dit arrangement is de perfecte gelegenheid om te genieten van de heerlijkste Spaanse wijnen, gecombineerd met verrukkelijke Pinchos en Tapas. Laat je verrassen door de smaakvolle combinaties en de gezellige sfeer in ons restaurant aan de Oude Gracht. Ontdek waarom onze High Wine in Utrecht de ideale keuze is voor een gezellige ervaring met vrienden en familie.

Direct reserveren > 

Wat is een High Wine Utrecht?

Een High Wine kun je zien als een uitgebreide borrel waarbij de wijn centraal staat. Het is een perfecte gelegenheid om samen met vrienden of familie te genieten van diverse wijnen en bijpassende hapjes. Bij De Zwarte Vosch brengen we de High Wine naar een hoger niveau met een selectie van heerlijke Spaanse wijnen en authentieke Pinchos en Tapas. Ons High Wine-arrangement is een feest voor je smaakpapillen en een geweldige manier om een middag of avond door te brengen in Utrecht.

high-wine-utrecht-zwartevosch

Starten met Cava

Bij ons High Wine-arrangement in Utrecht beginnen we de ervaring met een bruisend glaasje Cava. Deze Spaanse mousserende wijn is de perfecte start van een culinaire reis door Spanje. De frisse en sprankelende smaken van de Cava bereiden je smaakpapillen voor op de heerlijke wijnen en hapjes die nog komen gaan. Het is een feestelijke opening die meteen de toon zet voor een gezellige en smaakvolle ervaring.

Proef drie heerlijke Spaanse wijnen

Na de Cava nemen we je mee op een ontdekkingstocht door Spanje met drie zorgvuldig geselecteerde Spaanse wijnen. Elke wijn is uniek en biedt een eigen verhaal en karakter. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de herkomst en de smaken van de wijnen, zodat je niet alleen geniet, maar ook iets leert over de rijke wijntraditie van Spanje. De wijnen worden geserveerd met bijpassende hapjes die de smaken versterken en complementeren.

Bijpassende pinchos en tapas

Wat is een High Wine zonder heerlijke hapjes? Bij De Zwarte Vosch serveren we bij elke wijn bijpassende Pinchos en Tapas. Deze Spaanse delicatessen zijn perfect afgestemd op de wijnen en zorgen voor een harmonieuze smaakervaring. Denk aan verfijnde Pinchos met vis, vlees en groenten, en smaakvolle Tapas die variëren van olijven en kaas tot Spaanse ham en kroketjes. Elk hapje is met zorg bereid door onze Spaanse koks, die de authentieke smaken en tradities van Spanje naar Utrecht brengen. Bekijk het menu.

Een gezellige sfeer aan de Oude Gracht

De locatie van onze High Wine in Utrecht draagt bij aan de unieke ervaring. Ons gezellig restaurant Utrecht aan de Oude Gracht biedt een warme en uitnodigende sfeer, waar je je direct thuis voelt. Of je nu plaatsneemt in onze authentieke werfkelder, op de begane grond aan een van de hoge tafels, of buiten op ons gezellige terras aan het water, je zult altijd genieten van een intieme en gezellige ambiance. Het is de perfecte setting om samen met vrienden of familie te genieten van een onvergetelijke High Wine in Utrecht.

Reserveer je High Wine in Utrecht

Ben je enthousiast geworden over ons High Wine-arrangement in Utrecht? Reserveer dan snel een tafel bij De Zwarte Vosch en ontdek zelf waarom wij de ideale plek zijn voor een gezellige en culinaire ervaring. Onze High Wine is perfect voor een verjaardagsviering, een gezellig samenzijn met vrienden of gewoon om jezelf eens te verwennen met de heerlijkste wijnen en hapjes. Bel of mail ons hier voor meer informatie en om een reservering te maken. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van een unieke High Wine in Utrecht.

Bij Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch staat genieten centraal. Laat je verrassen door de smaken van Spanje en de gastvrijheid van ons team. Tot snel aan de Oude Gracht voor een onvergetelijke High Wine in Utrecht.

Nu reserveren >