Tapas Restaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch Utrecht - Bar Donker

TAPASMENU

Naast onderstaand Tapasmenu kun je kiezen uit een wisselend aanbod aan koude en warme Pinchos. Heb je een allergie, geef het dan even door. Onze koks zullen daar, indien mogelijk, rekening mee houden.

Vegetariana | Vegetarisch | Vegetarian

Polenta de pimiento rojo y con pisto € 7,00
Polenta met rode paprika en ratatouille
Polenta with red bell pepper and ratatouille
Pimientos de Padrón con queso azul € 8,25
Padrón pepers met blauwschimmel kaas
Padrón peppers with bleu cheese
Patata, boniato y crujiente de pastinaca con salsa brava y alioli estragón € 7,25
Aardappeltjes, zoete aardappels en krokante pastinaak met ‘brava’-saus en dragon alioli
Potato, sweet potato and crispy parsnip served with ‘brava’ sauce and dragon alioli
Berenjenas y calabacines fritos con miel € 7,00
Gefrituurde aubergine en courgette met honing
Fried eggplant and courgette with honey
Croquetas de champiñón con mahonesa de trufa € 8,00
Champignonkroketjes met truffelmayonaise
Mushroom croquettes with truffle mayonaise

Pescado | Vis | Fish

Gambas al ajillo € 9,00
Garnalen in knoflook en chili olie
Shrimps in garlic and Chili oil
Chipirones fritos con aioli de albahaca € 7,50
Gefrituurde baby inktvis met basilicum aioli
Deep fried baby squid with basil aioli
Vieira con panna cotta de coliflor, mejillones y salsa verde € 11,00
Coquille met bloemkool pannacotta, mosselen en groene saus
Scallop with cauliflower panna cotta, mussels and green sauce
Lubina a la plancha y verdura en tempura con sweetchili € 9,50
Zeebaars en groenten in tempura met sweet chilisaus
Fried sea bass and vegetables in tempura with sweet chili sauce
Pulpo a la Gallega con esponja de tinta de calamares € 13,00
Galicische octopus van de barbecue met inktvis spons
Galician octopus with squid ink sponge

Carne | Vlees | Meat

Carpaccio de presa Ibérica en escabeche € 11,00
Carpaccio van Iberico varkensschouder ingelegd in “escabeche”saus
Carpaccio of Iberico pork shoulder inlaid in a “escabeche” sauce
Taco con pollo marinado, setas del bosque con puré de maíz y mermelada de tomate € 10,00
Taco met gemarineerde kip, bospaddenstoelen met mais puree en tomatenmarmelade
Taco with marinated chicken, forest mushrooms with corn puree and tomato marmalade
Solomillo de cerdo en salsa de chimichurri con palomitas de cerdo € 11,50
Varkenshaas met chimichurri saus met popcorn van bacon
Pork tenderloin with a chimichurri sauce and bacon popcorn
Entrecote de Rubia Gallega con verduras de temporada y hongos salvajes € 12,50
Entrecote van “Rubia Gallega” met seizoensgroenten en wilde bospaddestoelen Entrecote of “Rubia Gallega” with sesasonal vegetables and wild mushrooms

Specialidades | Specialiteiten | Specialties

Tapa de la semana precio del dia
Tapa van de week, dagprijs
Tapa of the week, day price
Plato de Jamón Ibérico de bellota con picos € 13,50
Plankje Spaanse ham: Jamon Ibérico de bellota met picos
Platter of Spanish ham: Jamón Ibérico de bellota with picos
Plato mixto de embutidos, quesos y aceitunas € 14,50
Plankje met diverse Spaanse kazen en vleeswaren, geserveerd met olijven
Platter with a selection of Spanish cheeses, ham and sausages, served with olives

Postres | Desserts | Nagerechten

Crema catalana al cardamomo con helado de plátano € 7,00
Crema catalana met kardemom en bananenijs
Crema catalana with cardamom and banana ice cream
Soufflé de chocolate con helado de vainilla € 8,00
Chocolade soufflé met vanilleroomijs
Chocolate soufflé with vanilla ice cream
Churros con chocolate blanco y helado de chocolate € 7,00
Churros met witte chocolade en chocolade-ijs
Churros with white chocolate and chocolate ice cream
Panna cotta con fruta roja y helado de pera estofada € 6,00
Panna cotta met roodfruit en stoofpeer sorbetijs
Panna cotta with red fruit and cooking pear sorbet ice cream
Selección de bombones artesanales € 7,00
Een selectie van heerlijke handgemaakte bonbons
A selection of delicious handmade chocolates
Selección de quesos españoles € 10,00
Spaans kaasplankje
Platter of Spanish cheeses
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search