De Zwarte Vosch is gevestigd in de binnenstad van Utrecht aan de Oudegracht 48
(030-6700791)

Looproute vanaf Centraal Station:
Als u met de trein gaat, kunt u van het Centraal Station vrij eenvoudig naar de Oudegracht 48 lopen. Deze wandeling duurt maar circa 10 minuten, om die reden zal het doorgaans niet nodig zijn van de bus gebruik te maken. U loopt via Hoog Catherijne, waarbij u ook de Catherijnebaan oversteekt, naar de uitgang bij het Vredenburg. Daar houdt u links aan, steekt het Marktplein over en na 200 meter komt u op de Lange Viestraat waar u rechtsaf inslaat. U passeert daarbij aan uw linkerhand de Bijenkorf. U steekt over (langs de MacDonalds) en gaat bij de eerste gracht direct naar links. U bent nu al op de Oudegracht en passeert het Rembrand Bioscooptheater. De eerste brug aan uw rechterhand, de Jacobijnenbrug, steekt u over en weer gaat u links. Het tweede pand is Oudegracht 48.

Per stadsbus:
Van Utrecht Centraal kunt u de volgende buslijnen nemen: 2, 3, 4, 8 en 11. (Let op! Enkele lijnen hebben twee bestemmingen.) Uitstappen bij halte ‘St. Jacobsstraat. Dan loopt u om de kerk heen en via het Jacobskerkhof naar de Oudegracht.

Parkeren
Als u met de auto gaat, adviseren wij in Utrecht parkeergarage ‘Paardenveld’ als parkeerplaats te nemen. Vanaf de parkeerplaats loopt u langs het politiebureau en de Kamer van Koophandel. U steekt rechtdoor de weg over langs de kerk, na 150 meter staat u aan de Oudegracht. U steekt het bruggetje over en het derde pand aan uw linkerhand is het nummer 48; De Zwarte Vosch.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search