CONTACT

CONTACTGEGEVENS

Adres: Oudegracht 48
Postcode: 3511 AR Utrecht
Telefoon: 030-6700791
Email: bar@dezwartevosch.nl

Instagram: @dezwartevosch030
Facebook: dezwartevosch

Openingstijden: Dagelijks vanaf 17.00

ROUTE

Met de trein
Als je met de trein gaat, kun je van het Centraal Station vrij eenvoudig naar de Oudegracht 48 lopen. Deze wandeling duurt maar circa 10 minuten. Je loopt via Hoog Catharijne, waarbij je ook de Catharijnebaan oversteekt, naar de uitgang bij het Vredenburg. Daar houd je links aan en steekt het Marktplein over. Na 200 meter kom je op de Lange Viestraat,waar je rechtsaf inslaat. Je passeert daarbij aan je linkerhand de Bijenkorf. Steek over (langs de MacDonalds) en ga bij de eerste gracht direct naar links. Je bent nu al op de Oudegracht en passeert het Rembrand Bioscooptheater. Steek de eerste brug aan je rechterhand over, de Jacobijnenbrug, en ga weer links. Het tweede pand is Oudegracht 48.

Met de bus
Van Utrecht Centraal kun je de volgende buslijnen nemen: 2, 3, 4, 8 en 11. (Let op! Enkele lijnen hebben twee bestemmingen.) Uitstappen bij halte ‘St. Jacobsstraat’. Dan loop je om de kerk heen en via het Jacobskerkhof naar de Oudegracht.

Met de auto
Als je met de auto gaat, adviseren wij om parkeergarage ‘Paardenveld’ als parkeerplaats te nemen. Vanaf de parkeerplaats loop je langs het politiebureau en de Kamer van Koophandel. Je steekt rechtdoor de weg over langs de kerk. Na 150 meter sta je aan de Oudegracht. Je steekt het bruggetje over en het derde pand aan je linkerhand is De Zwarte Vosch.

RESERVEREN

Dagelijks staat onze deur vanaf 17:00 voor je open. Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje. Wanneer er niet direct plaats is, kun je onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot er een plekje vrij komt. 

Reserveren is in het weekend aan te raden. Dit is al vanaf 2 personen mogelijk. Wij zullen dan een mooi plekje voor je reserveren aan de bar, aan een hoge tafel of op een gezellig plekje in onze werfkelder aan de Oude Gracht.

Het is ook mogelijk om telefonisch een tafeltje op het terras te reserveren. Wij werken daarbij met 2 shifts. Wees er dus snel bij als de zon schijnt!

Hasta Luego!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search